Welkom!
Hallo allemaal en welkom op mijn reislog!
Zoals jullie weten gaat7 september mijn droomreis naar Australië beginnen! Tijdens deze reis, vind ik het leuk om jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen en ervaringen! Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest!
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Leuk dat je met me meereist!
Eveline
Hej Meis!
Je grote droom komt steeds dichterbij. Waar je al die tijd keihard voor aan het werk bent. Ik ben super trots op je. Hoop dat je een geweldige tijd zult hebben en een hele hoop mooie ervaringen rijker terug zal komen! Zal je wel echt gaan missen hoor, mn beste vriendinnetje die opeens aan andere kant van de wereld zit straks..maar ik hou je via de mail in de gaten hoor ;-)
Liefs en een dikke knuffel
Hej Eef!
Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt! Een hoop leren en daar ook nog eens (en van alles eromheen niet te vergeten) heerlijk van genie;ten. Top!
leuk dat we kunnen mailen.
Kusje