Eef's Australian Dream

Cold feet? No way!

Backpacken! Wie heeft dat in hemelsnaam verzonnen?
Pak de wereldbol, geef hem een zwiep, doe je ogen dicht en prik een land.
Neem vervolgens een rugzak die, laten we wel wezen, in alle gevallen veel te lomp is om ook maar enigszins charmant mee voor de dag te komen, en zeg iedereen die je ook maar een beetje dierbaar is, voor minstens een half jaar gedag!

Ik kijk naar al die spullen op de grond, die ik dalijk allemaal in die, hoogstwaarschijnlijk toch te kleine, tas ga proppen.
Waar begin ik aan? Ga ik dit echt doen? Stap ik dalijk echt in het vliegtuig om daar vervolgens twee dagen in door te brengen en dan aan de andere kant van de wereld uit te stappen? Iedereen hier achterlaten en aan een onbekend avontuur beginnen? Zo stoer ben ik helemaal niet, dat kan ik helemaal niet!

Maar dan denk ik weer: Eef, dit is je grote droom. Dit is waar je al jarenlang aan denkt. Dit is waar je al die tijd naar hebt uitgekeken. Dit is waar je die 50 urige werkweken voor hebt gedraaid. Je bént stoer, je kúnt dit!

Dus, ik stap dalijk in dat vliegtuig, wat me aan de andere kant van de wereld zal brengen. Met die rugzak op mijn rug! En ik zal daar intens van mijn droom gaan genieten.
Want ik bén stoer, ik kán dit! Een half jaar.. Of in ieder geval zo lang ik me stoer voel!

Peter

Je bent wel stoer! ^^

Michelle

Lief Vriendinnetje!!

Ik vind je ook onwijs stoer, ben zo trots op je dat je de stap straks gaat zetten. Wat zal ik je gaan missen!!!
Maar via allerlei kanalen zal ik je steeds opzoeken want al ben je aan de andere kant van de wereld, je komt niet van me af hoor..

Dikke knuffel!!

Deborah

Lieverd,
Ik krijg helemaal kippenvel van je stukje!
Wat ben je toch een ontzettend stoere meid die een geweldige tijd daar gaat krijgen..
Alvast een hele goede vlucht en ik hoop snel weer nieuwe verhalen van je te lezen.
Dikke kus,
Deborah

Karin (Maasstad)

Jij bent meer dan stoer!!!
Have the time of your life.....

X!

Marcel

We zitten hier aan het bier en zo filosofisch zijn we nog geen eens... En ik ga je aanmelden voor komma misbruik ;-) toppertje hoor nu is Michelle helemaal van mij Muahahaha

Tot zaterdag!!

Nick

Tuurlijk kan jij dit.

ik geloof in ieder geval aan je

Femke

Lieve Eef,
Tuurlijk kan je dit en je bent wel heel erg stoer. Het feit dat je de stap al hebt gezet om er uberhaubt aan te denken om weg te gaan vind ik al super stoer!! Ik ga je dan ook heel erg missen, want ik zag je door die 50 urige werkweek erg vaak (en nog werkten we amper samen). Maar je kan het en ga er zeker van genieten. Je doet dit (hopelijk voor ons) maar een keer in je leven!!! Ik heb vertrouwen in je!!!
Hele dikke kus en ik kom naar je zwaaien
xxxx Fem

Miranda

Je bent heel stoer!!! Wie wil dit nou niet, en doet het vervolgens nooit?! Jij doet het gewoon en daarvoor heeeel veel hulde!

X Mi

Chantal

Lieve Eef!
Ja alles in het berichtje is waar.. En vooral dat jij dit kunt!! Ik hoop dat je enorm gaat genieten en veel leuke, bijzondere dingen op je pad komen! Pas goed op jezelf en dan komt het allemaal goed! Zaterdag ben ik helaas niet van de partij, maar ik bel je nog wel even hoor!

Heel veel liefs en een dikke kus vanuit Enkhuizen!

Cher

Peer! Je bént gewoon super stoer! En je gaat een top tijd tegemoet daar aan de andere kant van de wereld! Gaat echt helemaal goed komen! Leef je droom!!! Respect meissie! Echt waar!
Ik zie je morgen!

xxx Cherry

Marienke

Je bent echt een superstoer wijf hoor,ik heb diep respect. En ....gewoon gaan, t is je droom !
x ik blijf je volgen

Ria

Lieve Eveline,
Weet je dat alle wereldreizigers zich op het laatste moment afvragen waar ze nu eigenlijk aan beginnen? Zelfs Columbus voelde zich een beetje misselijk toen hij zijn boot aan het inladen was. En je weet wat hij uiteindelijk voor succes gehad heeft! Jij gaat het ook helemaal maken daar. Nieuwe steden zien, andere natuur ontdekken en een heleboel fijne mensen ontmoeten. We zijn allemaal trots op je dat je dit toch voor elkaar gekregen hebt! En zitten die spullen er nou al in?

Tot morgen hoor.

Ria

Grote Peer

Als ik eens zoveel lef had gehad, als jij...
Jij bent veel stoerder, en jij kunt dit.
Ik zou het alleen maar willen, maar ben niet stoer en ik heb niet zoveel lef als jij.
JIJ kunt dit!
Ga je ontzettend missen,

lief klein zusje...

Kus van je grote zus

Alice

Hoi Eef,

Nog een paar daagjes en het grote avontuur gaat beginnen. Zoals ik je heb leren kennen, kan je dit.
Je bent er doortastend genoeg voor.
Natuurlijk heb je even twijfels nu alles dichterbij komt, en ga je zeker je familie en ons op de gyn:)) missen.
Maar wat je er allemaal niet voor terug krijgt, een heleboel levenservaring waar je je hele leven profijt van hebt.
Lieve Eef, ik ga je missen, met jou was het altijd gezellig, maar blijf je volgen, en genieten van al je avonturen in down under. Volg je droom en hart en GENIET!

Inge

Lieve Eef!!
Off course you can do it girl!
You're very tough!
A big kiss and a bigg huggie from Arjan and Inge at the other side of the world!

Bianca de Beer

Dit gaat je zeker lukken!!!!!!!

Ben gewoon jaloers op je dat je dit doet...
GENIET en wij genieten een beetje mee als wij je verhalen lezen.
goede reis

Evelyne

Je bent automatisch stoer met zo`n naam, hahahaha

Denise

Pas ik nog in je tas?

Sabine

Tuurlijk kan je het Eef!!
Je bent super stoer!

Geniet van ieder moment en leef je droom.
Dan kan er niets fout gaan toch? :)

Dikke Kus Sabine

Sebas

'Iedere reis begint met de eerste stap, en dat is ook de moeilijkste stap.'

Maar ik weet dat je het kan! Die 6 maanden gaan snel voorbij als je het naar je zin hebt! Wie weet zien we elkaar nog aan de east coast in Oktober! Australië is soms een klein land ;)

Cheers!

BOB (liek dus)

Jij bent toch altijd de stoerste van ons allen geweest!? Alleen deze twijfel is erg herkenbaar hoor, peer.
Opeens denk je, waarom wilde ik dit nou zo graag. Het begeren is leuker dan het hebben hé!

Meis, heel veel plezier, geniet ervan!
Enne blijf zolang jij je stoer voelt!

kusje BOB

nathalie

hoi evelien hartstikke leuke site . Hoop op vele spannende verhalen en natuurlijk prachtige fotos! Goede reis morgen geniet er van en veel plezier down under. We zullen je wel missen op de afdeling (gyn/obs) . Je bent inderdaad stoer dat je dit gaat doen maar dat gaat jou prima lukken.As the australian say g'day mate and no worry's liefs nathalie.

Vanessa

Have loads of fun Eef! This is often a once in a life time trip... make the most of it! I look forward to hearing all your news... Take care Vanessa.x

Jeroen

Hey Eef,

We hebben je net uitgezwaaid en ik kan de anderen bevestigen dat je toch echt door de douane bent gekomen, en ik hoop dat je het vreselijk naar je zin gaat krijgen. Heel veel sterkte met de reis. Je zult wel moe zijn straks, maar als je denkt dat je de enige bent, vandaag was de drukste ochtendspits van dit jaar, dus ik ben blij dat jij op tijd moest vertrekken. Nogmaals heel veel plezier en ik kijk nu al uit naar je volgende berichtje vanuit Down under!

collega's gyn

Hoi Evelien,

Is alles goed gegaan met je vlucht en bij de douane?
Wij zijn hier "hard" aan het werk ;)
En we zagen je brief hangen en dachten aan jou.
Veel plezier daar!

Hilly, Anke, Alice, Manuela en Jitske

Melanie (maasstad)

Hé meid,

Ik ben zóóó jaloers dat jij dit gewoon gaat doen!
Toppie, zet m op! Je zal er zeker geen spijt van krijgen, ik zal je blijven volgen!

YOU GO GIRL:-)

Groetjes, Melanie (collega)

Sandra (Maasstad)

Hoi Eef,

Zo stoer dat je dit doet, ik hoop dat je de tijd van je leven zal hebben. Ik hou je site in de gaten.

Groetjes Sandra